Varene i denne kategorien kan ikke sendes pr post og gjelder kun for hjemlevering etter avtale. Fredag ettermiddag leverer vi matvarer «på døra» til tettsteder i vårt nærområde (Sandefjord, Larvik, Stavern, Stokke, Sem, Tønsberg). Vi vil gjerne levere mat til alle som ønsker det! Er dere flere samlet i et område som ligger litt utenfor ruten skal vi se hva vi får til. Er du usikker på om du bor innenfor en av våre ruter, eller har spørsmål til hjemleveringen, send oss mail på: folk@fatogfe.no

 
Bestillinger som skal sendes ut fredag må være hos oss innen onsdag kl 12. Dette er nødvendig for at Ingunn skal kunne mate surdeigen stor nok, så vi får etterbestilt varer, tatt opp nok poteter og planlagt kjøreruter. Hvis det viser seg at du bor for langt utenfor ukens ruter, eller at vi har problemer med å levere ordren din, må vi dessverre kansellere bestillingen. Du vil da få beskjed og pengene tilbake.
 
Vi minner om at dette er et tesprosjekt september 2019 og at det kan bli endringer i vareutvalg og i tilbud om hjemlevering for enkelte ruter. Vi oppdaterer forløpende.
 

Garn? Såpe? Tannkrem? Børster? Annet? Nettbutikken vår er full av andre varer enn de som ligger under "Hjemlevering av mat". Dersom du ønsker du noe av dette levert på døra sammen med matvarene kan det enkelt legges til. Kos deg med en ekstra toalettvask, en ansiktsmaske eller et strikkeprosjekt i helgen!

Nederst på nettsiden vår finner du mer informasjon om frakt og betingelser ved hjemlevering av mat. Det er viktig at du leser denne før du legger inn bestilling. På forhånd takk. 

Bestselgere