FRAKT: Vi pakker og sender varen så raskt som mulig og senest innen 5 virkedager etter vi har mottatt bestillingen din. Som kunde kan du velge om du ønsker forsendelse uten sporing til 60 kr, eller som Norgespakke med sporing til 140kr, når du går til kassen. Alle forsendelser uten sporing sendes som brevpost. Hvis pakken ikke passer i postkassen din vil du motta en hentelapp fra ditt lokale postkontor/post i butikk.

Som kunde mottar du bekreftelse på e-post, med vedlagt angrerettskjema, idet ordren er registrert og når varene er sendt.  

Vi ønsker å sende varene så miljøvennlig som mulig og vi benytter kun brukt emballasje. Vi ønsker i utgangspunktet å unngå all form for plastemballasje, men i stedet for å kaste plastemballasje vi mottar når vi får vareleveringer fra våre leverandører velger vi å bruke denne på nytt når vi pakker og sender varene våre i nettbutikken.   

RETUR: Angrer du kjøpet og ønsker å levere varen tilbake, har du åpent kjøp i 14 dager fra du mottar varen. Send oss en e-post eller ring for å opplyse oss om at du ønsker å returnere varen så raskt som mulig. Returkostnadene dekkes av kjøper. Varen må returneres i originalemballasje og i den stand du mottok den. Så snart vi har mottatt varene refunderer vi beløpet til deg. Du bør beregne 3-5 virkedager før pengene er på konto. Angrerettskjema ligger som vedlegg i e-posten du mottar når ordren din er registrert.

BYTTE: Ønsker du å bytte varene i en annen vare kan du gjøre det inntil 30 dager etter du har mottatt varen. Send oss en mail eller ring oss for å informere om byttet og hva du ønsker å bytte varen i. Returkostnadene dekkes av kjøper.

FEIL ELLER MANGLER: Oppdager du feil eller mangler ved varen du har mottatt kontakt oss så raskt som mulig.

UAVHENTEDE PAKKER: Som regel må pakkene hentes på ditt lokale Postkontor. Det er Posten som er ansvarlige for å informere om dette. Dersom pakken ikke blir hentet innen Postens hentefrist på 14 dager, og pakken returneres til oss, vil kunden belastes med opptil 250 kr i gebyr (avhengig av pakkens størrelse og vekt). Resten av vareverdien på pakken blir refundert. Ønsker du å bestille varene igjen må ordren registreres på nytt i vår nettbutikk.

Kundene er selv ansvarlige for å oppgi rett adresse til oss. Returneres pakken på grunn av feil adresse tilfaller et gebyr på inntil 250kr avhengig av pakkens vekt og størrelse.  Når pakken kommer i retur til oss vil bestillingen automatisk annulleres, og vareverdi minus gebyr refunderes. Ønsker du å bestille varene igjen må orden registreres på nytt i vår nettbutikk.

 

Bare ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

 

Ved retur av varer sendes de til følgende adresse:

Fat og Fe, Raveien 500, 3239 Sandefjord