Om oss

Trykk her for å besøke oss...på film.

Fat og Fe er en gårdsbutikk og økologisk kolonial som ligger på Fevang Gård i Sandefjord. 

Matvaredelen av Fat og Fe sin gårdsbutikk har Debio sitt valørmerke i gull. Det betyr at over 90% av matvarene som omsettes i butikken er økologiske. Her finner du et godt utvalg av økologiske dagligvarer i et koselig og stemningsfult bryggerhus. Vi selger også så mange av produktene som mulig i løsvekt. Kundene må mer enn gjerne ta med egen emballasje og fylle med økologiske havregryn, rørsukker eller mel.  I tillegg til økologisk mat har vi et godt utvalg av bærekraftige, miljøvennlige, småskalaproduserte interiørvarer, rengjøringsmidler, hudpleie og kjøkkenutstyr, m.m.. Keramikk, ved og egg som produseres på gården får du også kjøpt i butikken. Alle produktene er håndplukket og nøye utvalgt av de engasjerte, kresne og veldig ivrige jentene bak Fat og Fe. Opplevelsen av å besøke oss og butikken er veldig viktig for oss. Nyt god økologisk kaffe og is på den store verandaen vår. Hils på de utegående hønene, nyt utsikten og kos deg i butikkens hage med hengekøye og sandkasse. 

Butikken drives av Thea som har vokst opp på gården. I tillegg jobber Kristine, Silje og Emilie her, og vi får uvurdelig hjelp av Inger-Hilde/keramiker/mamma og Jon/vedsjefen/pappa. På Fevang Gård finnes det et keramikkverksted. Det blir også sydd og trykket på skinnfeller. I tillegg bor det 160 økologiske høner som har forhandlet seg frem til en rimelig bra arbeidsavtale hvor de er ute så mye de vil, spiser opp til flere retter med veldig varierte råvarer og soler seg så mye de orker i arbeidstiden. Eggene de legger er økologiske og godkjente av Debio.

 

Vi gleder oss veldig til å få besøk både her på nettet og på gården. Er det noe du lurer på er det bare å kontakte oss på mail eller telefon.

Ønske du å FORHANDLE myntknappene våre i din butikk. Kontakt oss på mail.

Håper vi sees. Du er hjertelig velkommen!

Hilsen
Anne-Kjersti, Silje, Emilie og Thea.

 

Fat og Fe
Raveien 500 
3239 Sandefjord
tlf: 915 87 216  (hverdager kl 09.00-16.00)


Vanlige åpningstider i butikken hele året: 

Onsdag 12-19

Torsdag 10-17

Fredag 10-17

Lørdag 10-15

Mandag og tirsdag er den fysiske butikken stengt, men vi sender i nettbutikken og svarer  på mail og telefoner.

Søndag har vi hviledag med familie og venner.                                                                                                                      

 

Kontakt oss: folk@fatogfe.no