VELKOMMEN TIL VÅR LILLE NETT-GÅRDSBUTIKK MED HENTEPUNKT.

Varene i denne kategorien kan ikke sendes pr post og gjelder kun for bestillinger som skal hentes hos oss. 

I forbindelse med virusutbruddet og smittebekjempelse har vi bestemt å stenge butikken for kunder. Vi er likevell på jobb og butikken er full av varer. Vi pakker gjerne mat og andre varer til deg, og setter de klare til henting. Vi har selvfølgelig svært høyt fokus på hygiene, vask, desinfisering i butikken selv om den ikke er åpen for kunder. Vi ønsker at varene du får er så trygge i henhold til smittefare som overhode mulig. 

Garn? Såpe? Tannkrem? Børster? Annet? Nettbutikken vår er full av andre varer enn de som ligger her under "Økologisk mat, hentes på Fat og Fe". Er det noe av dette du ønsker at vi skal pakke sammen med maten din er selvfølgelig det ikke noe problem. Du velger fritt blant alle varer i nettbutikken når du skal hente varene hos oss.  Kos deg med en ekstra toalettvask, ansiktsmaske eller strikkeprosjekt i denne perioden. 

HUSK AT DU MÅ LEGGE INN POSTNUMMERET FOR Å KUNNE FÅ OPP ALLE FRAKTALTERNATIVENE, INKLUDERT "HENTES PÅ FAT OG FE". På grunn av at det er enormt arbeidskrevende å håndtere alle bestillinger, pakke ordrene forsvarlig i emballasje, merke alt tydelig og annen logistikk rundt ordningen med hentepunkt har vi sett oss nødt til å legge på et behandlignsbegyr på 30kr pr ordre. Vi ber om forståelse for dette. 

Etter at ordren din er behandlet og pakket blir det sendt ut en automatisk generert mail om at varene er klare til henting. Her får du mer info om hentested og tidspunkt. ORDREN DIN KAN IKKE HENTES FØR DU HAR FÅTT DENNE MAILEN.

HENTEPUNKTET ER ÅPENT ONSDAG-SØNDAG KL 10-21. PÅ LØRDAGER OG SØNDAGER PAKKER VI IKKE ORDRE, MEN HAR SELVBETJENING PÅ FERDIGE POSER, MEIERIVARER OG FRYSEVARER.

Lykke til med handelen, og takk for at du handler og heier på både oss og de mange små, fine, viktige leverandørene våre. 

Svær digital klem fra Thea og resten av hønene på Fevang.