Varene i denne kategorien kan ikke sendes pr post og gjelder kun for hjemlevering etter avtale med oss. Vi leverer matvarer hjem på døra fredag ettermiddag til tettsteder i vårt nærområde (Sandefjord, Larvik, Stavern,Stokke, Sem, Tønsberg). Vi vil veldig gjerne levere mat til alle som ønsker varer, og er dere flere samlet i et område som ligger litt utenfor ruten kan vi se på hva vi kan gjøre for å hjelpe dere. Er du usikker på om du bor innenfor en av våre ruter eller har spørsmål til hjemleveringen send oss en mail: folk@fatogfe.no

Bestillinger som skal sende ut fredag samme uke må være inne hos oss innen onsdag kl 12. Dette er nødvendig for at Ingunn skal kunne mate surdeigen stor nok, at vi får etterbestilt varer, tatt opp nok poteter og planlagt kjøreruter. 

Vi må også ha forbehold om at vi enkelte uker ikke klarer å kjøre alle ruter. Vi oppdaterer forløpende og har vi spørsmål til adressen din eller bestillingen kontakter vi deg. Hvis det viser seg at du bor for langt utenfor ukens ruter eller at vi har problemer med å levere ordren din må vi dessverre kansellere bestillingen, du får penger tilbake og vi gir deg beskjed. 

 Vi minner om at dette er et tesprosjekt september 2019 og at det kan bli endringer i vareutvalg og tilbud om hjemlevering. 

Garn? Såpe? Tannkrem? Børster? Annet? Nettbutikken vår er full av andre varer enn de som ligger her under "Hjemlevering av mat". Er det noe av dette du ønsker at vi skal ta med på ordren din og levere på døren er selvfølgelig det ikke noe problem. Kos deg med en ekstra toalettvask, ansiktsmaske eller strikkeprosjekt i helgen.